Roskilde

Og plutselig sitter jeg i sofaen hjemme hos mamma og pappa, på Hosle, med labbetussene hvilende på en puff. Jeg har sovet lenge, dusjet, brukt hårføner, rene klær, lakket neglene, spist mat fra eget kjøleskap og strøket klær. Litt fordi jeg skal ut på farten, igjen, om noen få strakser, og litt for å gjøre overgangen mellom Roskilde festivalen og barndomshjemmet brå som overgangen mellom konsertene med The Cure og A$ap Rocky. Bam, omstill hjernen, gjør deg klar for noe anneledes.

Hjernen jobber i utakt med bakgrunnsmusikken, Susanne Sundfør. Nye inntrykk pulserer, slik urinstøv virvlet på sletter og i kriker og kroker på Roskilde. «Dobåser», du liksom. Guttene tisset på gjerdet, og det samme gjorde jenter, da det ble mørkt og ingen så dem. Trodde de.

Nye inntrykk pulserer også slik musikk og konsertopplevelser har gallopert inn til hjerterota, gang på gang, ni dager i strekk. Som morgenshowet «Call me maybe», og kveldsshowet «Flytta på dej». Nabocampene, ass.

Jeg sov i telt, evt. oppå telt, i «campen om tilværelsen», med tjuefem supre. Bilder kan fortelle resten.

file:///G:/Roskilde2012/102___07/publiser/Veroniqs/IMG_0097-001.JPG

Takk, absurde, underholdende og flotte Roskilde.

Nå skal jeg gå fra å drikke øl og to liter tjuefirekronersvin daglig i over en uke, til lettere vinsmaking og familieferie.

Reklamer

En kommentar om “Roskilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s